Klantreviews

04 november 2022

Hi Aman, Hoe is het? Nogmaals super bedankt 🥰 we hebben het ontzettend leuk en gezellig gehad!!! ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR!!!!! Nogmaals dank je wel voor alles 🥰u

Bhatwaan Suraj Kisoen
08 oktober 2022
Bruiloft Roy & Cathey

Wij willen jullie enorm bedanken. Jullie waren TOP! Niemand van was de dansvloer af te slaan. De manier hoe jullie het publiek aan de gang brachten was geweldig! De voorbereiding en communicatie verliep ook geheel vlekkeloos. Aman luistert echt naar de wensen van de klant. Mijn advies naar iedereen: voor een onvergetelijke avond, kies voor Restless! Familie Leakat

01 oktober 2022
Bruiloft Sanjay & Amrita

Heel erg bedankt voor gisteren, was gezellig en we waren super blij met het openingsnummer

12 augustus 2022
Bruiloft Kailash & Tulsi

Hi aman nog  bedankt voor te gekke avond het helemaal perfect 👍🏼

06 augustus 2022
Bruiloft Shiva & Sherona

Nog hartstikke bedankt voor alles jullie hebben echt super goed gespeeld!

30 juli 2022
Verjaardag Airien Doelare

Nogmaals bedankt van mij en de familie, Namens me moeder moet ik jullie ook bedanken. Ze heeft een leuke dag gehad.

23 juli 2022
Verjaardag Chiara Dasai

Hi Aman, Nogmaals bedankt voor gister was erg gezzelig 👌🏼👊🏼

09 juli 2022
Bruiloft Benny & Sangeeta

Hey Aman, Man mang mang wat een onvergetelijke top fissa was dit op 9 juli 2022 bij Jagdish in Utrecht. Wij zijn al meer dan 20 jaar bevriend met elkaar en wist al heel lang dat jullie een geweldige performance kunnen uitvoeren, maar toch heeft het onze verwachting echt overtroffen! Niet alleen vanaf het begin tot het eind inclusief 1 uur verlenging was super geslaagd en was iedereen op de dansvloer, tevens de voorbespreking en flexibiliteit in deze was     uitermate bijzonder te noemen. Niet alleen wij, maar ook veel genodigden complimenteren ons nog steeds hoe goed en gezellig muziekformatie Restless heeft gespeeld. Kortom: Het was een hele dikke fissa alles was heel goed bespreekbaar en mogelijk en wij raden iedereen aan om Restless te boeken. Succes en hopelijk tot snel! Groet, Sangeeta & Benny

17 juni 2022
Bhatwaan Vanisha Jagroep

Ik wil jullie enorm bedanken! We hebben enorm genoten, de tijd is zo voorbij gevolgen! Jullie hebben de hele tijd voor een leuke sfeer gezorgd. De lawa gedeelte was ook op en top door jullie verzorgd. Mn bhatwaan was top! Nogmaals bedankt!!

14 mei 2022
Bruiloft Naresh en Asmita

Wij hebben Restless ervaren als een gezellige band, die niet uitsluitend de muzikale omlijsting heeft verzorgd. De band was ruim van tevoren aanwezig en stond een half uur van tevoren al gereed om af te trappen. Dit hebben ze uitermate goed gedaan! Al onze verzoeknummers en nummers in een ander jasje zijn zonder probleem door Restless ten gehore gebracht. Deze jongens verdienen een pluim! (en anderen mogen daar zeker een voorbeeld aan nemen)

07 mei 2022
Bruiloft Navin & Anouska

Wat hebben jullie het weer geweldig goed gedaan 🙏🏽🙏🏽 chaos en gekkenhuis! Iedereen heeft echt vreselijk genoten van jullie mooie muziek en altijd heerlijke gezelligheid! Zowel wij barati’s, als gharati’s zijn flink los gegaan met jullie de afgelopen dagen 😎 Complimenten van iedereen boys! ❤️

09 oktober 2021
Bruiloft Pravin & Madhuri

Hé Aman, ik wil je heel erg bedanken voor al je hulp en meedenken en jullie hebben FENOMENAAL gespeeld❤️🙏. Ben je super dankbaar. Hartelijk dank❤️🙏

18 september 2021
Bruiloft Arnesh en Anuradha

Wij hebben Restless ervaren als een zeer kwalitatieve, gezellige maar vooral eerlijke band. In de aanloop naar het feest was de communicatie erg duidelijk en wisten we wat we konden verwachten. Op de avond zelf hebben we enorm genoten van de muzikale talenten van deze muziekformatie… ik zou ze voor elk feestje ruim aanbevelen!!!!

20 augustus 2021
Bhatwaan Raveena Badloe

Wij hebben echt genoten! Super Bedankt! Iedereen vond jullie zo goed, gewoon voor herhaling vatbaar.

14 februari 2020
Bruiloft Kiran en Virender

Dankzij muziekformatie Restless hebben Virender en ik een onvergetelijke bruiloft gehad. Wij kunnen niks anders zeggen dan een TOP BAND! De variatie in jullie repertoire en de passie waarmee jullie spelen, uit zich goed op een gevulde dansvloer. Bedankt voor jullie bijdrage aan deze onvergetelijke avond! Nogmaals bedankt voor de top avond! We hebben zoveel complimenten gehad over jullie

07 februari 2020
Bhatwaan Andy Baitali

Yo Aman, ik wil jou en Restless nogmaals bedanken voor de muzikale omlijsting voor me Bhatwaan, service en samenwerking! Het was me een genoegen! Heb superveel gelachen en genoten! Thnx nogmaals! ❤🙏👌

12 oktober 2019
Verjaardag Navin Asray

Bro! Nogmaals bedankt voor een superleuke avond gisteren! Jullie hebben het ontzettend gezellig gemaakt!! ik heb veel complimenten vanuit het publiek gekregen voor jullie. Iedereen heeft mede dankzij jullie echt een hele leuke avond gehad! De dansvloer was niet voor niets constant vol haha!!❤

11 oktober 2019
Bhatwaan Darshan Jagan

Beste heren van Restless, me bradas… Enorm bedankt dat mede dankzij jullie de bhatwaan van Darshan tot een onvergetelijke behoort! Ik ken jullie al ruim 12 jaar en ik hoefde niet te twijfelen aan de kwaliteit, variatie en gezelligheid. Wat ik een enorm pluspunt vind is dat jullie voldoen aan de wensen van de klant. Al onze wensen werden gerespecteerd en gevolgd. Jullie stonden perfect op tijd klaar om te starten en jullie hebben non stop entertainment geleverd. Many many thanks, ook namens de Dulha Darshan en mijn gehele schoonfamilie. Lobie,   Kishan

24 augustus 2019
Verjaardag Mukesh Haricharan

Jullie waren geweldig! Een top band verdient een top service! Jullie hebben er een onvergetelijke avond van gemaakt met jullie optreden! Zeer veel goede reactie’s vanuit de hele familie en vandaag (2 dagen later) praten we er nogsteeds over. Hoeveel dit voor ons betekende is niet te beschrijven! Restless jullie zijn geweldig en super bedankt voor de gezellige avond!!

22 juni 2019
Bruiloft Varshant & Mariska

Het was een onvergetelijke dag mede dankzij jullie fantastische muzikale omlijsting! Jullie bedankt voor de mooie geluiden en goede sfeer!

07 juni 2019
Bruiloft Richi & Shantie

Restless, Wij willen jullie echt ontzettend bedanken voor de topavond(en). Op de bhatwaan is de dansvloer non-stop druk geweest. Jullie performance en entertainment was geweldig. Ook op de biya hebben jullie het dak eraf gespeeld. Er was geen moment dat de dansvloer leeg was. De kers op taart was natuurlijk de dansbattle. Wat hebben wij genoten. Jullie hebben er echt 2 memorabele dagen van gemaakt, dank jullie wel!! Groetjes het bruidspaar Richi en Shantie

27 april 2019
Bruiloft Armando & Sangeeta

Heey Aman, We hebben echt genoten van jullie. Jullie hebben echt goed gespeeld, en dat de dansvloer de hele tijd vol was zegt denk ik ook veel. Ik vond dat het openingsnummer ook echt mooi gespeeld en gezongen was.

19 oktober 2018
Wanisha Lachman

Hoi Aman, Ontzettend bedankt voor de leuke avond.. Ik heb echt onwijs genoten en gelachen!

15 september 2018
Virishni & Guillermo

Nog bedankt voor alles iedereen vond jullie top??

01 september 2018
Nandini en Rakesh

Als bruidspaar konden wij zelf niet altijd genieten van de muziek door drukke momenten maar onze gasten hebben wel non-stop genoten van de variërende nummers want de dansvloer was nauwelijks leeg. Ook het contact met de band zowel vooraf als achteraf het feest is perfect, bedankt jullie zijn toppers!

24 augustus 2018
Vishaal en Shoba

Wij hebben enorm genoten van de muziek van Restless. Het was een enorme gezellige avond met mooie en leuke liedjes. Vooral de chutneys. Aman bedankt voor alles!

28 juli 2018
Deepak en Sarika

Wow, wat maakt Restless er een feest van. Bij ons heeft de hele avond iedereen op de dansvloer gestaan van jong tot oud. Ze spelen in op het publiek en wij hebben hier erg van genoten. Many thanks. We zullen onze trouwdag nooit vergeten.

18 mei 2018
Bruiloft Satish & Poonam

Geweldig feest gehad door jullie band Restless! Een voor ons onvergetelijke avond! Waarbij er veel aandacht was voor onze wensen! Super gezellige avond gehad en volgens mij heeft letterlijk niemand stil gezeten op jullie muziek! Bedankt!

28 april 2018
Bruiloft Ashwin & Devika

Wat jullie hebben gedaan is echt onbetaalbaar!! Wat een toffe band zijn jullie. Wij zijn echt super blij dat we voor jullie hebben gekozen!

21 april 2018
Bruiloft Ravish & Radjeni

Zeker weten een aanrader, prachtige aangepaste nummers en tot slot party makers/ zeer publiek vriendelijk!

03 februari 2018
Verjaardag Irfaan M. Hoesein

Beste Aman/muziekformatie Restless,

Wederom hartelijk dank voor de fijne samenwerking!! Mede dankzij jullie is het een gezellige avond geworden en de sfeer zat er direct vanaf het begin goed in! Ik had een gevarieerd publiek en jullie hebben hier goed op kunnen inspelen. Vooraf besproken nummers zijn allemaal ten gehore gebracht!

Omdat onze families elkaar al lang kennen, hebben jullie er een persoonlijk tintje aan gegeven. Dit maakte het extra leuk en wordt zeer gewaardeerd door onze familie. Om deze reden zijn jullie dan ook onze familieband.

Omdat de sfeer er goed in zat, hebben jullie nauwelijks pauze gehouden en langer doorgespeeld!! Alles is mogelijk met jullie, respect hiervoor.

Kortom, dankzij jullie professionaliteit, flexibiliteit en interactie is het een gezellige en leuke avond geworden!! Hartelijk dank hiervoor!!

Ik wil alle jongens van muziekformatie Restless bedanken!! Binnen mijn netwerk zal ik jullie altijd promoten.

Groetjes Irfaan M. Hoesein

29 december 2017
Verjaardag Fam. Bansi

Aman, wij willen jullie bedanken voor de super gezellige avond! Iedereen heeft genoten. Had ook niet anders verwacht dat jullie er een super avond van zouden maken!

02 december 2017
Verjaardag Fam. Lachman

Restless heel erg bedankt , Het was erg gezellig met jullie band . Onze dank is erg groot ! ?

25 november 2017
Verjaardag Fam. Autar

Hai Aman. We willen even zeggen dat we erg tevreden waren over jullie. Publiek vond jullie helemaal top.

07 oktober 2017
Verjaardag Fam. Balak

Hi Aman ik wil jullie ontzettend bedanken voor de leuke avond. Wij en mijn moeder hebben genoten. Ik heb jullie voor t eerst horen spelen, en vond t super mooi leuke afwisselende muziek. Nogmaals Aman dank je wel mochten wij een feestje weer hebben dan weten wij je te vinden? gr Ashna

30 september 2017
Bruiloft Rishi & Priya

Topkwaliteit voor een nette prijs!! Restless is een professionele, flexibele maar vooral een uitstekende muziekgroep die je laat swingen van begin tot eind. Voor het volgende feest boeken wij weer Restless!

09 september 2017
Verjaardag Fam. Orie

Wij hebben Band Restless al 2 keer geboekt. Beide keren hebben de heren een top feest van gemaakt. Prima overleg. Aangevraagde nummers worden ook echt afgespeeld. Top??? Gita

26 augustus 2017
Bruiloft Ashwin & Sandia

Wij willen jullie graag bedanken voor al jullie moeite en inzet! Zowel wij als onze gasten hebben genoten van jullie. De voorbereidingen en communicatie verliep zo goed! Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen. En onze complimenten voor de openingsnummer die echt supermooi werd gezongen! Muziekformatie Restless is zeker een aanrader voor al uw feestjes!

01 juli 2017
Bruiloft Rosnie & Sunny

Aman!! Het was gisteren GEWELDIG!! Echt onbeschrijfelijk gezelligg!! Ik hoor alleen maar positieve reacties…en ons openingsnummer is zooo moooii gezongen precies zoals we het wilden!! En Sunny verassen is echt 100% geslaagd!! Dag om nooiit te vergeten….

17 juni 2017
Bruiloft Ravi & Reshma

Bij deze willen wij Muziekformatie Restless bedanken voor een onvergetelijk gezellige avond. Wij en onze gasten hebben ontzettend genoten van de verschillende nummers (zowel voor jong als oud) die door de band ten gehore zijn gebracht op onze trouwerij. Over de band kunnen wij niks anders dan positieve woorden spreken: goede performance, goede communicatie, belang van het bruidspaar staat voorop, band is punctueel, meedenkend, betrouwbaar etc… Restless hartelijk bedankt!

Ravi & Reshma

26 mei 2017
Bruiloft Soeris & Jayantie

Hoi Aman, ik wil jullie nog heel hartelijk bedanken voor een super mooie avond. We hebben met zn alles flink genoten. Mensen praten er nu nog steeds over dat jullie top zijn. Groetjes Soeris en Jayantie ❤

12 mei 2017
Bruiloft Karan & Madhvi

Restless bedankt! Dankzij jullie professionaliteit, strakke muziek en jullie fanatieke instelling hebben jullie ons zeker een onvergetelijke avond bezorgd!

11 februari 2017
Verjaardag Sharmila Gowrie -Fatingan

Jullie hebben ons een onvergetelijke avond bezorgd. Mijn man Ruben ,die jarig was, en alle familieleden en kennissen waren erg te spreken over jullie. Jullie hebben het geweldig gedaan. En Aman bedankt voor je vriendelijkheid. Je hebt alles goed besproken van te voren en je maakt alle wensen mogelijk. Wellicht tot een volgende keer. Succes met alles. Sharmila Gowrie -Fatingan.

10 september 2016
Bruiloft Rakish en Shivashni

Hoi Aman, super bedankt voor alles! Jullie zijn echt een top bandje iedereen heeft extreem genoten!?? Echt een onvergetelijke avond en ik hoop jullie gauw weer mee te maken. Groetjes Rakish en Shivashni

20 augustus 2016
Bruiloft Rishi en Devika

Bij deze hartelijk dank voor de geweldige avond. We hebben het echt naar ons zin gehad en jullie hebben er een superleuke avond van gemaakt, ook namens de rest van de familie?. Dank jullie wel jongens. Groetjes Rishi en Devika

12 augustus 2016
Bruiloft Chandenie en Marchano

Wilde jullie nog de complimenten geven, Vond het hartstikke leuk hoe jullie het hebben gebracht, Ook op mijn bhatwaan met mijn ouders en broertje. Echt heel top! Groetjes Chandenie en Marchano

08 juli 2016
Bhatwaan Lloyd Toelsie

Hey Aman, Ik moet jou en de jongens ook van harte bedanken voor jullie gezelligheid We hebben echt genoten van jullie. Wij zullen jullie altijd als eerste contacten als we een band nodig hebben. We zijn jullie erg dankbaar! Lloyd Toelsie

15 mei 2016
Bruiloft Bidjai en Warsha

Muziekformatie Restless: Bedankt voor jullie muzikale omlijsting van deze dagen. Waar we voor andere dingen lang moesten nadenken, was de keus voor jullie snel gemaakt! Nog voordat we een datum hadden, wisten we jullie erbij moesten hebben voor een onvergetelijk feest! Gr, Bidjai en Warsha

18 april 2016
Verjaardag Anouska Kharpatoe

Superduper VET, geweldig en gezellig! Jullie passen de muziek aan op het publiek, maken er echt een feestje van, echt entertainment! Ik vind het zeker de gezelligste band.

27 juni 2015
Bruiloft Vishal en Sujata

Wij en onze familie hebben erg genoten van Muziekformatie Restless. Aman & crew heeft ons een geweldig avond bezorgd op ons trouwerij. Band was op tijd, Korte pauze(vol op gespeeld), Betaalbaar! Heel erg bedankt. Hopelijk tot de volgende boeking. Vishal Jogie en Sujata Jogie Hoeblal

05 juni 2015
Bhatwaan Wensley Bhoelai

Mijn ervaring met jullie Was zeer positief lekker ge-hakt gezellige sfeer goeie zangers ik heb heel erg genoten van jullie!! En ik raad zeker mensen aan om jullie te boeken

02 mei 2015
Bruiloft Kishan en Devika

Aman, Super bedankt voor jullie bijdrage gisteren. Jullie hebben echt een onvergetelijke prestatie neergezet. Ik zou jullie echt aan ieder gaat aanraden! Gr, Amrish Balradj (Zwager van Kishan)

21 februari 2015
Verjaardag Mala Kandhai

Best Restless! Het was gewoon in 1 woord top, jullie waren geweldig en had niet beter gekund voor de verjaardag van mijn moeder. Dank je wel voor de gezelligheid en betrokkenheid. Ik vond het leuk dat jullie ook het publiek erbij betrokken met de acts. Jullie hebben het feest gewoon great gemaakt!

29 augustus 2014
Bruiloft Ritish en Shalini

Heren van Restless, bedankt voor de onvergetelijke dag. Ik had deze band al in juli 2013 geboekt en ze hebben elk woord waar gemaakt. Betrouwbaar en flexibel omgaan met de klant is iets wat ik heel positief heb ervaren. Ik wilde graag een luisterprogramma en dit op de dag van de bruiloft gevraagd en dit was geen probleem. Tevens de bhaitak in de battle tussen mij en mijn vrouw (eveneens op mijn eigen verzoek 1 dag van te voren) hebben ze fantastisch gespeeld. Restless een absolute aanrader!!!!

23 augustus 2014
Bruiloft Gita en Roy

Gezellig, ritmisch, vriendelijk, muzikaal, begripvol, meewerkend. Met deze woorden kom je alsnog tekort als je over Muziekgroep Restless praat. Jullie hebben daadwerkelijk zoals beloofd jullie steentje bijgedragen aan ons onvergetelijke dag. Onze dank is zeer groot Gr, Gita en Roy.

18 juli 2014
Bruiloft Kiran en Archana

Wij hebben Restless twee dagen geboekt en hebben beide dagen een onvergetelijke dag gehad. Wij hadden achteraf spijt dat wij Restless niet voor de receptie hadden geboekt. Onze familieleden vroegen op de receptie of Restless weer zou spelen. Mooie nummers en geluid was ook goed

06 juni 2014
Bruiloft Shamelie

Topband! Ik (vyjay) had de band restless al een paar keer horen spelen. En vond het meteen een geschikte band voor de bhatwaan van mijn zusje. Zo gezegd en zo gedaan. Absoluut geen spijt gehad. Ze zijn de afspraken nagekomen en hebben ons een zeer leuke en onvergetelijke avond bezorgd. Ga zo door heren!

23 mei 2014
Bruiloft Riddhima en Ajay

Dankzij muziekformatie Restless kijken wij terug op een receptie met een fantastische variatie aan muziek en gezellige momenten tussen de band en onze families. Momenten waar nog steeds over wordt gesproken. Een echte aanrader!!! Nogmaals bedankt. We made history

03 mei 2014
Bruiloft Sudesh en Ganga

We hebben een topavond gehad met restless. Vanaf het eerste contact verliep het soepel, we konden daarbij onze wensen en voorkeuren bespreken en dat zorgde ervoor dat het een gezellige avond was en een goeie sfeer! Dank jullie wel!

26 april 2014
Bruiloft Jayant en Melanie

Heren van Restless, bedankt voor het gezellig maken. Dankzij jullie is iedereen los gegaan. Jullie hebben echt geweldig gespeeld. Bedankt voor alles

12 april 2014
Bruiloft Maureen en Ajay

Hi Aman! Nog bedankt voor gister! We hebben ontzettend genoten! Jullie waren super! Dansvloer was continue gevuld

08 maart 2014
Verjaardag Lila Narain

Beste leden van de muziekformatie Restless, Bij deze nogmaals hartelijk dank voor jullie spetterende en perfecte optreden op het verjaardagsfeest van mijn moeder op 8 maart jl. in Huizen. In geen tijden meer meegemaakt dat zowel jong en oud qua generatie en mensen met verschillende culturele achtergronden hebben genoten van muziek afkomstig van één en dezelfde band. Jullie hebben het voor elkaar kregen om een ieder op de dansvloer te krijgen! En het is dat we een eindtijd hadden…want anders waren we nu nog aan het dansen! Jullie hebben geweldig bijgedragen aan het verjaardagsfeest van mijn moeder en mijn speciale dank aan jullie bandleider Aman die door zijn persoonlijke draai aan het geheel te geven de gasten steeds vermaakte. Al met al hebben jullie ervoor gezorgd dat het een memorabele dag is geworden voor mijn moeder waar zij en ook de aanwezige familie en vrienden lang over zullen napraten. Groet, Anoeska Narain

30 november 2013
Verjaardag van Prevesh Soebedar

Afgelopen zaterdag(30 november) heeft Restless wederom een top bijdrage geleverd aan geslaagd feest in de familie Soebedar! Namens mijn familie en vrienden van mijn broertje, Prevesh Soebedar, wil ik jullie bedanken voor jullie super gezellige, feestelijke en emotionele muziek.Jullie zorgen ervoor dat iedereen betrokken raakt en blijft, van begin tot het eind. En dat einde kwam voor mijn gevoel heel snel, zo vloog de tijd voorbij. Mijn broertje heeft een onvergetelijke verjaardag gehad! Nogmaals hartelijk dank voor de super gezellige avond, tot de volgende keer!

09 november 2013
Verjaardag van Chitra Bhoelai

Restless bedankt voor een geweldige en onvergetelijke verjaardag! Een avond vol verrassingen, humor en interactie met het publiek. Jullie zorgen voor gezelligheid en sfeer!

12 oktober 2013
Bruiloft van Ayesha en Ratan

Beste Aman, Bij deze willen wij jullie hele team ontzettend bedanken voor jullie mooie muziek (en bos bloemen). Wij zijn erg tevreden over jullie en happy, beide families hebben genoten. Er waren zowel oude als nieuwe songs, jullie repetoire was te gek! Ik hoop dat jullie tussendoor tijdens jullie pauze wel een hapje hebben kunnen eten. Wat betreft de toekomst, wij zouden jullie zo weer boeken. Thumbs up to your whole team;). GEWELDIG! Groet, Ratan & Ayesha

07 september 2013
Bruiloft van Ashwin en Sharista

Heee Boys, Thanks voor de onvergetelijke dag.. Muziek was op en top! Battle’s waren super leuk. Ik heb echt genoten van jullie muziek.. Er was geen plek op de dansvloer, zo wou ik het zien! Hiervoor nogmaals bedankt! Gr, Sharista & Ashwin

06 september 2013
Bhatwaan van Prewish Soebedar

Restless hierbij wil ik jullie bedanken voor een onvergetelijke repertoire die jullie matties op mij bhatwaan hebben gezet gruwelijk, dankzij jullie was mijn bhatwaan was vrijdag een dag om nooit te vergeten!!!

31 augustus 2013
Bruiloft van Robby en Christien

Beste Restless, dank jullie wel voor de fantastische avond! Wij wilden graag swingende, muziek met een lichte voorkeur voor zouk. En dat hebben wij gekregen! De hele dansvloer was zo vol dat wij er nauwelijks nog op pasten. Een aanbeveling voor iedereen die zorgeloos wil genieten op de dag van hun leven.

23 augustus 2013
Bhatwaan van Jessica Badal

Bedankt voor de onvergetelijke avond!

13 juni 2013
Bruiloft van Dhiraj en Priya

Restless jullie weten het gezellig te maken door een onvergetelijke avond te creëren . En het verzorgen van goed muziek voor jong & oud. Jullie zijn een goede aanvulling geweest op de bruiloft van m’n broertje.

08 juni 2013
Verjaardag van Mevr. Anandbahadoer

Formatie Restless! Ik ben aan jullie gekomen via een maatje van mij en was daar zeer enthousiast over! Jullie waren er op de dag dat jullie moesten spelen ook ruim op tijd en alles werd netjes klaargezet. Van te voren had ik ook aangegeven wat voor liedjes we wouden hebben en dat is ook allemaal gespeeld door jullie. Conclusie, top band! Was super gezellig en jullie hadden echt super gespeeld! Geen domme dingen achteraf gehad, duidelijke afspraken.

Contact

Boek ons

Wij zijn muziekformatie Restless uit Amsterdam, een allround formatie met Caraïbische invloeden, die u niet mag missen op uw gelegenheid.

Wilt u meer informatie over ons of wilt u een boeking of reservering plaatsen. Neem dan contact op met ons.

Plaats een boeking

Boek ons nu!