Verjaardag Irfaan M. Hoesein

Beste Aman/muziekformatie Restless,

Wederom hartelijk dank voor de fijne samenwerking!! Mede dankzij jullie is het een gezellige avond geworden en de sfeer zat er direct vanaf het begin goed in! Ik had een gevarieerd publiek en jullie hebben hier goed op kunnen inspelen. Vooraf besproken nummers zijn allemaal ten gehore gebracht!

Omdat onze families elkaar al lang kennen, hebben jullie er een persoonlijk tintje aan gegeven. Dit maakte het extra leuk en wordt zeer gewaardeerd door onze familie. Om deze reden zijn jullie dan ook onze familieband.

Omdat de sfeer er goed in zat, hebben jullie nauwelijks pauze gehouden en langer doorgespeeld!! Alles is mogelijk met jullie, respect hiervoor.

Kortom, dankzij jullie professionaliteit, flexibiliteit en interactie is het een gezellige en leuke avond geworden!! Hartelijk dank hiervoor!!

Ik wil alle jongens van muziekformatie Restless bedanken!! Binnen mijn netwerk zal ik jullie altijd promoten.

Groetjes Irfaan M. Hoesein

superadmin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Contact

Boek ons

Wij zijn muziekformatie Restless uit Amsterdam, een allround formatie met Caraïbische invloeden, die u niet mag missen op uw gelegenheid.

Wilt u meer informatie over ons of wilt u een boeking of reservering plaatsen. Neem dan contact op met ons.

Plaats een boeking

Boek ons nu!