Verjaardag Lila Narain

Beste leden van de muziekformatie Restless, Bij deze nogmaals hartelijk dank voor jullie spetterende en perfecte optreden op het verjaardagsfeest van mijn moeder op 8 maart jl. in Huizen. In geen tijden meer meegemaakt dat zowel jong en oud qua generatie en mensen met verschillende culturele achtergronden hebben genoten van muziek afkomstig van één en dezelfde band. Jullie hebben het voor elkaar kregen om een ieder op de dansvloer te krijgen! En het is dat we een eindtijd hadden…want anders waren we nu nog aan het dansen! Jullie hebben geweldig bijgedragen aan het verjaardagsfeest van mijn moeder en mijn speciale dank aan jullie bandleider Aman die door zijn persoonlijke draai aan het geheel te geven de gasten steeds vermaakte. Al met al hebben jullie ervoor gezorgd dat het een memorabele dag is geworden voor mijn moeder waar zij en ook de aanwezige familie en vrienden lang over zullen napraten. Groet, Anoeska Narain

Labels:

superadmin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Contact

Boek ons

Wij zijn muziekformatie Restless uit Amsterdam, een allround formatie met Caraïbische invloeden, die u niet mag missen op uw gelegenheid.

Wilt u meer informatie over ons of wilt u een boeking of reservering plaatsen. Neem dan contact op met ons.

Plaats een boeking

Boek ons nu!