Wie zijn wij

Allereerst bedankt voor het bezoeken van onze website!

Wij zijn muziekformatie Restless uit Amsterdam, een allround formatie met Caraïbische invloeden, die u niet mag missen op uw gelegenheid. We beschikken over een divers repertoire met heel veel mogelijkheden. Wij staan garant voor een onvergetelijke avond en zijn uniek doordat u ook zelf inspraak heeft op ons repertoire.

U kunt ons boeken voor diverse besloten gelegenheden en festivals. Kortom, uw gelegenheid is niet compleet zolang Restless niet is geweest. Op onze website krijgt u een goed beeld van wie wij zijn en hoe onze klanten ons ervaren. Heel veel kijk- en luisterplezier en wij hopen u te zien bij één van onze optredens.

Voor meer informatie neem contact op met:

Aman Bisesser 06 169 247 88

De muzikanten

De muzikanten kenmerken zich door een goede dosis talent en ervaring.

Bandleden Restless

De muzikanten van Restless weten wat er gevraagd wordt om van uw gelegenheid een spektakel te maken. Professionaliteit en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan en dit zal u direct merken vanaf het eerste contact met ons. Ook zult u dit herkennen in onze nummers maar ook de acts met het publiek die een belangrijke bijdrage leveren aan onze performance. Alle acts worden vooraf met u besproken net als het repertoire.

Contact

Boek ons

Wij zijn muziekformatie Restless uit Amsterdam, een allround formatie met Caraïbische invloeden, die u niet mag missen op uw gelegenheid.

Wilt u meer informatie over ons of wilt u een boeking of reservering plaatsen. Neem dan contact op met ons.

Plaats een boeking

Boek ons nu!